Graag deel ik mijn ervaringen in ondernemerschap met jou

Ervaringen

Ervaringen vormen een belangrijke rol binnen Yem advies. Graag deel ik deze ervaringen met jou. Klantervaringen, maar ook mijn eigen ervaring in ondernemerschap.

Klantervaringen

  • Natascha Klootsema

    "Wat fijn; de verfrissende blik van Jacqueline Opstelten op onze business. Wat gaat goed, wat kan beter... Jacqueline denkt mee, komt met heldere adviezen en is wat ons betreft echt een aanrader als je behoefte hebt aan een positief-kritische blik van buitenaf."

  • logo bedrijf x

    Josien Broekhuis

    ".......... Ik heb de samenwerking als erg prettig ervaren en kan iedereen die nu vastzit in de ontwikkeling van zijn/haar bedrijf óf die begeleiding zoekt bij het zetten van de volgende stap Jacqueline ten zeerste aanraden."

Mijn ervaringen

Handige ondernemerstips, mooie en minder mooie ervaringen in ondernemen, de business MUST-HAVES en meer van dit alles vind je in deze blog.

Yem Rhythm Top 50 - Deel 3 Structuur en Plannen

6 maart 2019

Golden rules to success. Find your own melody within the rhythm

Deel 3 – Structuur & Plannen

Structuur & Plannen, het derde deel van de reeks Gouden regels en een van mijn favorieten! De gouden regels moet je zien als een ritme, aangezien een patroon of regelmaat in handelingen juist ondernemers zo erg kan helpen om sneller hun doelen te bereiken.

Yem Rhythm Top 50 - Deel 2 Jouw onderneming

24 januari 2019

Golden rules to success. Find your own melody within the rhythm.

Deel 2 – Jouw onderneming

Bijgaand het tweede deel van de reeks Gouden regels, die Yem advies ontwikkeld heeft voor ondernemers en hun bedrijf. Het lijstje is bedoeld om je aan te spiegelen en vooral tot ACTIE aan te zetten.

Ondernemen volgens Marcel van der Logt

13 november 2018

Marcel van der Logt is eigenaar van de Van der Logt Groep. Marcel en ik kennen elkaar al een tijd. Zijn bedrijf OfficePalace leverde in het verleden alle kantoorbenodigdheden voor mijn winkels van Accessorize en Monsoon in Nederland en België.

Yem Rhythm Top 50

12 november 2018

Golden rules. Find your own melody within the rhythm.

Deel 1 - Mindset

Volgens Wikepedia is Ritme een specifieke herhaling (in bijvoorbeeld de tijd of de ruimte) door middel van accenten, die een zeker patroon of regelmaat vertonen. 
En wil nou precies daarin de sleutel tot succes liggen voor veel ondernemers. 
Yem advies heeft een eigen ritme ontwikkeld in een lijstje. 

Blijf op de hoogte en schrijf je voor de nieuwsbrief
Ik ga akkoord met de Privacyverklaring
Ik ga akkoord met de Privacyverklaring
Copyright © 2020 Yem advies. Alle rechten voorbehouden.
Website Lucians