welkom bij yem advies

over mij

Over mij

Ondernemer zijn is fantastisch, het geeft vrijheid en kracht om alles uit jezelf en jouw bedrijf te halen. Maar aan de andere kant twijfel je wel eens aan jouw beslissingen en de risico’s.
Ondernemen is vooral in beweging komen en blijven.
Ondernemen gaat 24 uur per dag door, maar dat is niet erg, want het gaat goed. Toch?
Zelf ontdekte ik als ondernemer dat een sparring partner of een frisse ervaren blik erg zinvol of zelfs misschien wel noodzakelijk is op momenten van groei of juist als het tegenzit. Voor kennis, focus, relativering en een kritische vraag op zijn tijd. 

Mijn ervaring

Ik ben Jacqueline Opstelten. Na een studie Geschiedenis met als doel een carrière in de journalistiek, kwam ik in aanraking met het ondernemersschap en ik was verkocht. Ik besloot samen met mijn zus een groothandel in tassen te starten. Want waarom niet?
Voordat ik het wist hadden we ons eerste bedrijf verkocht en begonnen we met ons volgende avontuur Accessorize. Het bleek een groot succes vanaf de opening van de 1ste winkel in 2004.
Nadat mijn zus naar het buitenland verhuisde, stond ik er alleen voor. Dat was wennen, maar ik was er ook aan toe. Op het hoogtepunt had ik 33 shops en 110-130 personeelsleden. Hard werken, maar hoe leuk!
Na 11 jaar heb ik moeten besluiten om alle winkels te sluiten in Nederland en België. Dit is waarschijnlijk de meest intense, maar ook meest waardevolle ervaring uit mijn ondernemerscarrière geweest tot nu toe. Ik kijk met veel trots terug op deze waanzinnige reis met hoge pieken en diepe dalen in het ondernemersschap. 

Heden

Sinds dit jaar ben ik begonnen aan mijn volgende avontuur, ik ben ondernemersadviseur. En ik wil daarnaast graag investeren in MKB-bedrijven in de lifestyle sector.
Door mijn ervaring en kennis kan ik veel voor andere ondernemers betekenen. Als adviseur voor het bedrijf, waarna ik de adviezen ook in de praktijk kan brengen, of juist als sparring partner voor de dagelijkse, zakelijke, maar juist ook strategische kansen. 
Ik zet mijn ervaringen in voor andere ondernemers, zodat zij de kansen grijpen die er liggen. Ik weet hoe belangrijk het is om sommige beslissingen te kunnen relativeren, bespreken en samen te nemen. Waanzinnig divers werk, met mooie nieuwe uitdagingen.


  • Jacqueline Opstelten
  • +31 (0)6-24758438
Blijf op de hoogte en schrijf je voor de nieuwsbrief
Ik ga akkoord met de Privacyverklaring
Ik ga akkoord met de Privacyverklaring
Copyright © 2020 Yem advies. Alle rechten voorbehouden.
Website Lucians