Hoe brengen we het nu in de praktijk?

Realiseren

 • Je weet wat je wilt

  Maar het gebeurt toch nog niet……..

  Je weet welke kant je op wilt met jouw bedrijf. Je hebt een Yem-adviestraject doorlopen, of je hebt het zelf al in jouw hoofd zitten. Maar het moet ook nog gebeuren. 
  Ondernemen is iets realiseren en bouwen. Maar waar haal je de tijd vandaan? De praktische dagelijkse uitdagingen vertragen momenteel jouw vooruitgang. 

  De uitvoering van de bedrijfsstrategie, de invulling van jouw dagelijkse werkritme, zorgdragen voor de juiste informatievoorziening in jouw bedrijf, het brengen van efficiency en effectiviteit in jouw bedrijf. Ik houd ervan en wil het graag voor jou in gang gaan zetten. 
  Concrete oplossingen en daarmee resultaten brengen in jouw bedrijf. Ik ga het voor jou DOEN. 

  Bij het uitvoeren richt ik mij altijd op de organisatie, de ondernemer en de teams. Ik neem jou als ondernemer altijd mee in het proces, zodat de nieuwe werkwijze of inzichten in jouw onderneming blijven bestaan en jij er als ondernemer op voort kan borduren. 

  Is dit wat je zoekt? Dan hoor ik graag van jou. We maken een vrijblijvende afspraak om te bekijken wat ik voor jou kan betekenen.

 • Je weet nog niet wat je wilt

  Mooi! Dan kan je nog alle kanten uit met jouw bedrijf……..
  Je wilt graag de toekomst voor jouw bedrijf gaan uitdenken. Maar je bent realistisch en je weet dat de vereiste (financiële) informatie en kansen nog niet aanwezig zijn om de juiste strategie uit te denken. Nu houd ik ervan om juist die puzzel te gaan leggen. 
  Ik tuig een eerste structuur op, breng orde in de informatievoorziening en bespreek de financiële inrichting met jouw boekhouder en andere informatie-verschaffers. Daarnaast kijk ik naar de efficiency van jouw bedrijf & het commercieel denken en handelen. Wat werkt goed en wat heb je meer nodig? 
  Om dit alles goed te kunnen doen, zal ik op afgesproken tijden in jouw bedrijf en / of winkel aanwezig zijn, om mee te draaien, te zien, te veranderen en te motiveren. 
  In overleg met jou zet ik vervolgens stappen naar verbetering. Jouw medewerkers worden vanaf deze fase actief betrokken.

  Is dit wat je zoekt? Dan hoor ik graag van jou. We maken een vrijblijvende afspraak om te bekijken wat ik voor jou kan betekenen.
 • Anders

  Wat ik voor jou kan realiseren, hangt af van jouw behoefte. Ben jij ondernemer in de Lifestyle sector of (online en offline) Retail en heb je een andere vraag? Ik kom graag met jou in contact om samen te komen tot de beste uitvoering.

Hoe kan ik jou helpen?
Het gaat niet om het beste idee, maar om de beste uitvoering.

Blijf op de hoogte en schrijf je voor de nieuwsbrief
Ik ga akkoord met de Privacyverklaring
Ik ga akkoord met de Privacyverklaring
Copyright © 2020 Yem advies. Alle rechten voorbehouden.
Website Lucians